Salı, Mart 31, 2009

Kasabian'dan yeni albüm



Efendimmmm, Kasabian'la aranız nasıldır bilemem. Benim çok iyi olduğunu söyleyemem. Amma ve lakin öyle arasıra ortaya çıkmaları da fena olmuyor. Yeni albüm hazırlıyormuş arkadaşlar. İsmini "West Rider Pauper Lunatic Asylum" koyuyorlarmış kolay kolay hatırlamayalım diye. 8 Haziranmış tarihi de. Single "Vlad the Impaler"i downloada açmışlar, elimize geçti. Bana göre olmasa da biçok kişiye göre olmuş. Bi bakın bence.

kasabian - vlad the impaler

Çarşamba, Mart 18, 2009

Placebo'dan yeni albüm

Yeni albüm. Meds'i sevmemiştim. Pek merak etmiyorum. İlk single albüme adını veren Battle For The Sun. Güzel olmuş ama belki de kilit bir yerden vurduğu içindir nakaratında.

"dream brother, my killer, my lover". Bu da yapılmaz ki ama!

Placebo - Battle for the Sun

Bu arada şarkıyı kendi sitelerinden downloada açtıklarını da söyleyeyim. Albüm 8 Haziran'da.

Pazartesi, Mart 16, 2009

Joy Division Gecesi 7 Mart 2009 Cumartesi @ Peyote

Merhaba:)
Sırıtan Serdar. Yediği haltın ne olduğunu bilip sırıtıyor.
Öhöm öhöm... Evet Joy Division sevmiyorum. Hala. Evet biliyorum başından beri de "ee o zaman derdin ne birader" sorusunu da duyuyorum. Cevap veriyorum; Canımız istedi. Oh. Bu faslı kapattık sanırım artık. Meseleye girelim...

Hemi Behmoaras iyi bir arkadaşımız. Onun girişimiyle başlayan hadise bana kadar vardı ve işe koyulduk. Ahh baya zevkli oldu. Grup çokluğu, kanal azlığı yine beni sahneden uzak tuttu ki kanal azlığını seviyorum. Grup çokluğunu da.

Efendim Hemi'nin hazırladığı görsellerle aydınlanan sahnemize öncelikle DDR teşrif etti. Şarkı listelerini vermeyeceğim. Hepsi elime geçince videolarının linklerini veririm. Şimdilik Atrocity Exhibition'la idare edin Hemi'nin yüklediklerinden. Çok mu kaba olmaya başladım? Kutu Utku'muzu da sahnede görmek mutlu etti belirteyim.


DDR (Dogu Almanya) - Atrocity Exhibition .

Efendim DDR'dan sonra OPAL vardı sahnemizde. Ben soundcheck sırasında "Sound of Music"lerine tav olmuştum ama bize klavyesiz bir "Love Will Tear Us Apart" çaldılar ki orada olmak lazımdı. En eğlenceli andı benim için. Amma ve lakin siz "A Means to an End"le idare edin şimdilik. Terbiyesizleştim de bi de.


Opal - A Means to an End .



THE REVOLTERS çok sağlam şarkılarla gelmişti zaten. Bir ara içerideki herkesin hopladığına ses masasından şahit oldum. Böylesini ilk kez gördüm Peyote'de itiraf ediyorum. Bir de sürpriz yaptılar ama ne olduğunu söylemem. Merak edin. Utanmaz da oldum.


The Revolters - Shadowplay .

POST DIAL'a şaşırdım. Konserlerinden temposuzdular. Ama şarkı seçimlerinden dolayı o da. Sinan ve Yiğit'e Merve Yerebakan basta eşlik etti onu da belirtelim. "No Love Lost"ları çok eğlenceliydi yazalım not olarak ve "New Dawn Fades videosu az sonra sizinle. sevgiler ve öpücükler". Şımardım da iyice.


Post Dial (feat. Merve Yerebakan) - New Dawn Fades .

Efendim velhasılkelam nerden geldiğini hala anlayamadığım bir Joy Division Gecesi yaptık bitirdik. Pek eğlendik. Çalan arkadaşlara tekrar tekrar çok teşekkürler. Eğlendirdiysek ne mutlu bize, gelemeyenlere de materyallerimizi sağlam tutup az da olsa neler olup bittiğini göstermeye çalışıyoruz. Bigün bir organizasyon düzenlemenin nelerle uğraştırdığına dair bişeyler de yazmak istiyorum. Zira hala bunlardan para kazandığımızı falan sanan insanların var olduğunu görüyorum. İştahım kaçıyor. Ama kime ne anlatabileceksin ki. Vazgeçtim neyse. Sinirim bozuldu yine.


1 ay kadar Joy Division çalıştım. Tebrik ederim kendimi de banane.

Salı, Mart 10, 2009

Pete Doherty - Grace Wasteland (Full Album)




Pete Doherty - Grace Wasteland (Full Album)

EDIT: Öfff eskiden albümler için bişeyler yazardım dimi? Selam.
Pete Pete ah Pete! Çok komik adamsın Pete. Albümünü dinledim Pete. Ama bitiremedim ki Pete. Graham Coxon, Dot Allison ve Babyshamble'ların katkıları da varmış albüme üstelik. Pete Pete ah Pete.

Salı, Mart 03, 2009

Damon Albarn & Graham Coxon - This Is a Low (Live @ NME Awards 2009)

İyi bir performans olmamış ama yeniden aynı sahnedeler en azından. Blur döndü.