Pazartesi, Mart 26, 2012

Sigur Rós'cular ekran başına

Efendim yine o günler gelmiş. Sigur Rós 28 Mayıs'ta yeni albümü Valtari'i yayınlıyormuş. Muhtemel yeni Sigur Rós hayranlarına karşı şimdiden önlemlerinizi almanızı, "Sigur Rós dünyanın en iyi grubu abiiii"cilerle fazla takılmamanızı ve Sigur Rós'la yatıp Sigur Rós'la kalkan arkadaşlarınıza hayattan bahsetmemenizi önemle tavsiye ederim. Bir tavsiyem de sigur-ros.co.uk adresinden albümün 2 numaralı şarkısı Ekki Múkk'a bir kulak kabartmanız olacaktır. Basçıları Georg Hólm'un dediğine göre öncekilere göre daha fazla elektronik materyal içeren amma ve lakin dans albümü olmayan bir albümmüş. Ekki Múkk zaten bu izlenimi veriyor evet adam haklı beyler. İyi günler dilerim.

Pazartesi, Mart 19, 2012

Spiritualized - Hey Jane (New Single)

Güzel haberler Spiritualized'dan. Yeni albüm "Sweet Heart Sweet Light" 16 Nisan'da yayımlanacak. İlk single Hey Jane büyük ihtimalle sansür yiyecek kısa film tadında klibiyle youtube'da. Şarkı tam bir spiritualized albüm açılış şarkısı olma özelliğinde. Belirtmeden geçmeyeyim. Şimdi sıra albüm kapağını çözmeye geldi. Huh?

Cuma, Mart 16, 2012

Miles Kane - First Of My Kind (new ep)

Yeni baş adamım Miles Kane maşallah ki durmaya niyetli değil. Yeni ep First Of My Kind 21 Nisan'da yayımlanıyormuş ne hoş. Youtube sağolsun şarkıyı dinleyebildik, indirebildik. Buyurun.
Miles Kane - First Of My Kind