Perşembe, Mayıs 15, 2008

Tricky - Knowle West Boy

Massive Attack konserinin heyecanı artık iyice artmışken Massive Attack'in geçmiş yıllarının en büyük dış destekçisi Tricky'nin de albüm haberi sonunda geldi. 9 Eylül'de "Knowle West Boy" adıyla yayınlanacak. Aslında albümün haberi 2006'dan beri dillerdeydi ve hatta Bernard Butler'la beraber çalıştığı Bernard Butler'ın sitesinde duyurulmuştu. Bernie'nin adı şu an için birlikte anılmıyor, durum nedir tam bir bilgi bulamadım hiçbir yerde ama albüm yayınlanmasına doğru açığa çıkar kesin.
Ayrıca Tricky çok garip bişey yapmış ve albümden bir takım sample kayıtlarını sitesinde downloada açmış. Mail adresiniz karşılığında indirebilirsiniz. Gayet garip.

Bi de hazır adı geçmişken Massive Attack'in yeni albümüyle ilgili aylardır hiçbir yeni gelişmenin olmaması iyice ilginç hale gelmeye başladı. Daddy G'nin gothic soundunda ve 2 albüm şeklinde yayınlanacağını ve adının da "Weather Underground" olmayabileceğini söylemesinden başka bir gelişme yok. Damon Albarn, Tom Waits, Dot Allison, Horace Andy, Liz Fraser ve Mos Def'in albümde olacakları biliniyordu. Konser biletleri de satışa çıkmış bu arada ve Travis'in tersine sahne önü biletleri var. Bu kadar şimdilik.

Hiç yorum yok: