Salı, Ağustos 29, 2006

bölük pörçük manicler, birleşip de gelecekler.

Image Hosted by ImageShack.us

her daim müzikleri değil de gitaristleri Richey James Edwards'ın ortadan kaybolması ve "4 real" doğraması konusu daha fazla konuşulan manic street preachers'ın iyi bir dinleyicisi olduğumu söyleyemem. onlarla ilgili bişeyler anlatmaya kalksam yarım yamalak bişeyler çıkacak ortaya o yüzden hiç bulaşmamakta fayda var. ama bu ilgili haberlerini vermeme engel değil tabi ki.

solist James Dean Bradfield'in temmuz sonunda solo albümü "The Great Western"i yayınlaması grubun dağılma sinyali olarak gözükmedi. zira basçı Nicky Wire de 2006 başlarından beri solo albümü için uğraşıyordu ve ikisi de durumdan çok memnundu. Nicky Wire'in de albümü "I Killed The Zeitgeist"in de 25 eylülde yayınlanacağı açıklandı. ayrıca yeni manics albümünün de çalışmalarına başlanmış.

James Dean Bradfield'in myspacei ve Nicky Wire'in myspaceinden 3'er şarkılarını dinleyebilirsiniz deyip özellikle nick wire'in "the shining path"ine de dikkat çekeyim.

tabi bir bernard butler fanatiği olduğumu blogu okuyup da bilmeyen kalmamıştır. her konuya onu bulaştırabileceğimi biliyorsunuz. eh konu manics olunca youtube sağolsun daha önce bernard butler konusunda sunduğum bernard butler-manic street preachers düetlerini size hatırlatmadan geçmeye de hiç niyetim yok. The Holy Bible albümlerinin 3. singleı "she is suffering"de yer alan ikisi de bernard butler'lı "stay with me" ve suede şarkısı "the drowners" coverını da vereyim tam olsun. sizin için daha ne yapabilirim bilmiyorum.


Manic Street Preachers Featuring Bernard Butler - Stay With Me (live)

Manic Street Preachers Featuring Bernard Butler - The Drowners (suede cover, live)

Hiç yorum yok: