Perşembe, Şubat 22, 2007

yüxexes gezisi: Zakkum

biraz geç de kalmış olsam ufak ufak bahsetmem gerek. iyi bir şey yaptım ve zakkum'la beraber yüxexes'e gittim. birsürü video fotoğraf falan filan çektim. yazmaya zamanım olmuyor. gerçekten bir kaç gündür hem canım sıkkın hem çok yoruluyorum hem de içimden yazmak gelmiyor. güzel bir işi bu kadar kısa geçiştirmek hiç hoşuma gitmese de zakkum gezisininde çektiğim videoların youtube linklerini verip susucam. başka zaman olsa nasıl ballandıra ballandıra anlatırdım bilirsiniz. ama pfff boşver. 24 şubat gecesi zakkum albümü zehr-i zakkum'un tanıtım konserini veriyor. ondan sonra zakkum'la ilgili bişeyler yazıcam. albümü birazcık dinleyeyim müsadenizle.

not: bu videoların bir haftada en az seyredileninin şu anda 202, en çok seyredilenininse 592 kere seyredilmiş olması beni fazlasıyla şaşırttı.
zakkum - hebenneka
zakkum - zehr-i zakkum
zakkum - somebody to love (queen cover)
zakkum - anlıyorsun
zakkum - ahtapotlar
yüxexes'in meşhur 30saniye koşuşturmasında konuk zakkum

3 yorum:

Adsız dedi ki...

hmmm, iltifatla karışık bir sataşma yazacağım; Buckley, Verve, DandadaDan, Thom Yorke, Suede dinleyen birisi olarak eminim Zakkum'un hakikaten çok kötü şarkılar ve çok kalitesiz bir müzik yaptığını biliyorsun. seni onları takip etmeye, videolarını çekmeye, haberlerini yapmaya zorlayan şey ne ise ona karşı birlikte savaşalım Serdar...lots of love.

serdarcharliebrown dedi ki...

albümü sevmediğimi yazmak için fırsat kolluyorum aslında. buraya nasipmiş. ama bu kadar basit değil. müzik herşey değil. zakkum'un müziği değil sahneleri önemli olan. oraya çıkıp bize bir kabare sunuyorlar. bütün program boyunca oyun oynuyorlar. çaldıklarını beğenen kimseyi de suçlayamayız ama onları bir müzik grubu olarak değil şov grubu olarak gördüğünüz zaman müziklerinin nasıl olduğunu umursamayabiliyorsunuz. bu gösteriyi beğenmeyen çıkabilir tabii ki. tamamen zevk meselesi. ortada savaşacak bir şey olmadığına emin olabilirsiniz sevgili kim olduğunu bilmediğim kişi. iltifatınız için teşekkür ederim. sevgiler:)

serdarcharliebrown dedi ki...

kendinizi benim farkıma varmak zorundaymış gibi hissetmeyin lütfen. burada yokmuşum gibi davranıp görmezden gelirseniz herkes daha mutlu olur. kimse kimseyi zorlamıyor.