Çarşamba, Mayıs 30, 2007

rock'n coke listesi belli olmuş

LİSTE BURADA

Kısaca; Smashing Pumpkins'i biliyorduk zaten, Manic Street Preachers'ı tahmin ediyorduk, Franz Ferdinand'ı duyuyorduk. Franz çok iyi oldu ve bize borcunu ödeyecek. Daha eklenen de olur herhalde. Chris Cornell'ın live 8 performansını hatırlayanlardansanız(aaa ben) sevinmemişsinizdir. Neyse işte. Daha çok konuşuruz nasıl olsa.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Hadi gözün aydın diyemeyeceğim bu sefer Serdar. Franz dışında takılacağın bir isim yok şu ana kadar. Daha kimler gelir, zaman var. Hem Radar'ı da sollamaları lazım.
Brett gelse de The More We Posses'ı söylese nasıl olur? Sen, ben ve birkaç kişi daha mutlu olur, o kadar.

Festivaller ya da konserleri merak etmiyorum nicedir. Heyecanımı geri istiyorum. Ama James, Manics, Pumpkins falan, nasıl desem, bu duygu anlatılmaz yaşanır.

zerofeelings dedi ki...

Radar line-up'ından sonra biraz hırs yaparlar sanmıştık, yapmamışlar demek ki. Erol Alkan ve Uffie dışında pek heyecan vermedi bana.

serdarcharliebrown dedi ki...

yok brett'in prodüktörüyle kesin anlaşamamışlar.brett hayal. franz'a da o kadar sevinmedim ben. arctic monkeys bekliyorum sadece.o da azıcık.

serdarcharliebrown dedi ki...

hoşgeldiniz zerofeelings hanım. cepten yiyecek herhalde bu sene yine rock'n coke. ama bi de şöyle düşünelim; yaş ortalaması düşük seyirci için rock'n coke daha ideal ve rock'n coke da bunun farkında. adım rock'n coke olsa ben de hırs yapmazdım.