Perşembe, Nisan 16, 2009

Patrick Duff'tan solo albüm

...daha sonra Patrick Duff çıkmış ortaya. "Abimiz" demekle "Beyefendi" demek arasında kalıp son çareyi "Manyak" demekte bulacağımız bu manyağın Strangelove solisti olduğunu bilmiyorsunuz muhtemelen. O yüzden önce bu linki okuyup konuya kaldığınız yerden devam etmenizi öneririm. Yada daha iyi bir tanıtım bulun banane.

Bu bölüme kadar başarıyla gelen arkadaşlara çıkışta hediyeleri verilecek. Konuya geri dönelim;
Luxury Problems'ın ardından 2. solo albümü The Mad Straight Road yakın bir zamanda yayınlanacakmış kendi tabiriyle. Şarkı listesini de vermiş albümün -sizin için bişey ifade ediyor mu bilmiyorum.

1.Prelude
2.Dead Man Singing
3.The Tourist
4.Three Little Monkeys
5.Spider Woman
6.Dora Brown
7.Wake Up Richard
8.Ed's Not Dead
9.A Woman Who Don't Talk English
10.Don't Worry Now
11.Poor Old John
12.My Sober Heart

Myspace sağolsun gerçekten, ritmik Dead Man Singing ve cilveli Spider Woman yenebilecek vaziyette bekliyor kuzu gibi. Yedik içtik eğlendik, ucundan birazcık Rosabella Collective hadisesinden de bahsedebilseydim keşke ama uykum geldi. Keyif yapmayı daha az işimiz olduğu zamanlara bırakalım. Hediyeleri verip uykuya gidelim. Boş laf ettim zaten sadece.

patrick duff - dead man singing

patrick duff - spider woman

Şu karga da albüm kapağı olacak gibi sanki. Dursun orada o da.

1 yorum:

radyokafa dedi ki...

benim için, bu şarkılar da patrick'in bizzat kendisi de kimse için etmediği kadar çok şey ifade ediyor.

ben de bi güzellik yapacağım bu konuyla ilgili. ama youtube'dan da "mad straight road" yazıp kendiniz de o güzelliklere yani 30 kasım 2007 tarihli bristol performansından videolara ulaşabilirsiniz.

OOOOFF PATRICK OFF!!

manyak adamım benim.