Cumartesi, Ağustos 12, 2006

brett anderson solo çalışmalarında

Image Hosted by ImageShack.us

tabi ki bu eski bir haber. bernard butler'lı suede, bernard butler'sız suede ve bernard butler'lı the tears'ın ardından brett anderson artık bir süre tek başına takılacağını söylemişti 2005'in aralık ayı civarlarında. o döneme ait şöyle bir röportaj yazısı vardı elimizde;

XFM'e verdiği demece göre , 2006'ın erken dönemlerinde solo albüm yayınlayacağını bildirdi .
Kendisinin bile beklemediği kadar farklı bir çalışma olduğunu söyleyen Brett , "Albümde elektrik gitar yok , tüm gitar bölümlerini ben çaldım ve yaptıklarım arasında bu albüm benim için çok önemli."
Seneye görücüye çıkacak albümünde Brett , Pleasure grubundan Fred Bull ile beraber şarkıları yazmakta . "O iyi bir dost ve de onunla beraber yaptığımız şarkılar gerçekten iyi bir yol almakta"
Albümde meşhur konuklara yer olmadığını vurgulayan Brett Anderson , "Tüm müzisyenler daha önce asla çalışmadığım kişiler . ama en iyisini yapmaktayım . konuk yok , reklam için şaaşalı müzisyenler yok , sadece harika bir çalışma" diye devam ediyor .
Son olarak ise "Solo albümümü tamamlamak için abartmasız , günü gününe studyoya gidiyorum , albümle yatıp kalkıyorum . Son dokunuşları albüme ekliyoruz . Gelecek sene çıkacak ve bu albümden gurur duyuyorum"


haberler albümün 2007'ye sarkabileceği şeklinde. merakla bekliyoruz tabi ki. umarım butler'sız suede zamanlarındaki ışığını, gülüşünü kaybetmiş, boynu bükük, küskün brett'le karşılaşmayız.

ve bonus; dün (10.08.2006) podcast hadisesi dahilinde DiS Radio editörü colin roberts'la yaptığı yaklaşık 40 dakikalık röportajı indirmek için buraya buyurun.

program dahilinde çalınan şarkılar:
Interpol - 'NYC'
The Young Knives - 'Weekends and Bleak Days (Hot Summer)
'Mercury Rev - 'Holes'
Stina Nordenstam - 'Parliament Square'
Suede - 'Everything Will Flow' (demo)

malesef brett'ten yeni bir şarkı yok. şimdilik tek ihtiyacımız iyi bir ingilizce ve tek umudumuz brett'in sözleri.

Hiç yorum yok: