Pazartesi, Ağustos 14, 2006

get cape wear cape fly


blur ve depeche mode'un essex'ten hemşehrisi 19 yaşındaki Sam Duckworth'un teoride tek kişilik pratikte çok kalabalık grubu get cape wear cape fly.

2004'te silverskin isimli hardcore punk grubundan ayrıldıktan sonra BMS records altında The Remarkable Rocket ve Dave House'la birlikte birer EP ayrıca 5 şarkılık solo EPsi yayınlanmış. 2006'da
i spy ve call me ishmael den oluşan singleı yayınlandı ve bu da albümün habercisi oldu. bu iki şarkıyı burdan indirebilir ya da myspace sayfalarından dinleyebilirsiniz. "Chronicles of a Bohemian Teenager" isimli albüm de geldi geliyor.

kulağa batmayan oturaklı bir sesi var. iddialı, genelde günlük hayatın içinden sözlere sahip akustik şarkılar, yer yer çok kuvvetli elektronik ritmlerle desteklenmiş. hal, tavır bakımından fena halde
gomez'i andırdı bana. aslında kornetçisi, davulcusu, kemancısı, çellocusu ve daha bir çok enstrumanla son derece kalabalık bir sahne ekibi get cape wear cape fly. biraz daha büyüyünce elbow 2 olma ihtimalleri de hiç az değil zira andırmıyor da değil.

daha albümleri çıkmadan ingilizlerin amerikalı bright eyes'e cevabı olarak görüldüğünü de yazalım. ben sevdim ama açıkçası bayılmadım diyip bitirelim.

2005 yılındaki EPsinin ilk şarkısı
Whitewash is Brainwash videosunu da izlemenizi tavsiye ederim. bilgi babında canım.

Hiç yorum yok: